SERIE A: Preview Napoli v Lazio

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Het voetbaljaar 2019 in de Serie A begint bij Lazio met de stevige tweeluik, Napoli uit en dan Juventus thuis.  Lazio staat momenteel nog 4e, maar ziet achter zich teams als AC Milan, Roma, Sampdoria, Atalanta, Fiorentina en zelfs Torino de rol niet lossen in de subtop.

Coach Inzaghi kan niet rekenen op de geschorste Marusic, voor het overige heeft hij geen selectieproblemen.  Murgia en Caceres zijn niet in de selectie opgenomen.  De ‘Mister’ rekent op zijn sterkhouders Acerbi achteraan, middenvelders Leiva, Parolo en Milinkovic, en aanvallers Immobile en  Luis Alberto.

Die laatste heeft zich na het bekerduel tegen Novara zich terug bewezen, en coach Inzaghi bedankt hem met een basisplaats tegen Napoli.  Hierdoor zal Correa op de bank beginnen.

Afbeeldingsresultaat voor ancelotti inzaghi

Bij het Napoli van coach Ancelotti ontbreken er enkele basisspelers, zoals Hamsik (blessure) en de geschorsten Allan, Insigne en Koulibaly.  De laatste 2 werden uitgesloten in de wedstrijd op Inter Milan, waar Koulibaly geconfronteerd werd met apengeluiden van de Inter fans.

Afbeeldingsresultaat voor koulibaly inter napoli

Mertens is dan wel tijdig fit bevonden, en is inzetbaar tegen Lazio, waar hij met Milik in de aanval zal staan.  De scheidsrechter is Gianluca Rocchi uit Firenze.  Hij fluit de aftrap zondagavond af om 20:30 uur.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s