SERIE A: Preview Bologna v Lazio

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Op woensdag, 2e Kerstdag, zakt Lazio af richting Stadio Renato Dall’Ara in Bologna, voor een duel in de 18e speeldag.  Voor beide teams een duel waarin de punten broodnodig zijn.  Bologna dat 18e staat, om uit de gevarenzone te geraken, Lazio dan voor de strijd om de top 4, en de daarbij horende Champions League-ticket.

Afbeeldingsresultaat voor fratelli inzaghi

Een unicum aan deze Serie A wedstrijd is het eerste duel tussen 2 broers als coaches van hun teams.  ‘Pippo’ Inzaghi is sinds dit seizoen de ‘Mister’ van Bologna.  Zijn 3 jaar jongere broer Simone is aan zijn 3e seizoen bezig, als hoofdcoach van Lazio.

Afbeeldingsresultaat voor fratelli inzaghi

Bij Lazio kan Simone Inzaghi niet rekenen op Durmisi en Berisha, beiden blijven in Rome om hun blessures te behandelen.  Lucas Leiva lijkt terug fit bevonden, en zal zo starten op het middenveld.

Milinkovic zou eventueel gespaard worden, gezien coach Inzaghi reeds aanvalskracht heeft met Correa en Luis Alberto, achter Immobile.  Voor het overige geen wijzigingen, in het elftal dat thuis won van Cagliari vorige zaterdag.

SS Lazio v Cagliari - Serie A

De scheidsrechter is dhr. Luca Pairetto uit Piemonte, zoon van ex-scheidsrechter Pierluigi Pairetto.  Hij fluit woensdag de aftrap af om 15:00 uur.

Afbeeldingsresultaat voor Luca Pairetto

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s