EUROPA: Preview loting 1/16e finales

Afbeeldingsresultaat voor lazio uefa draw

Maandag om 13:00 CET, zal in Nyon de loting doorgaan voor de 1/16e finales van de Europa League.  Door de 2e plaats van Lazio in de poule, is men niet beschermd en komt men in pot 2 terecht.

Zo kan Lazio eventueel in België neerstrijken om Racing Genk te bekampen.  Maar het kan ook richting Londen gaan, om Arsenal of Chelsea te treffen.  Alsook is Sevilla de mogelijk, waar beiden clubs FC en Betis Europees overwinteren.

Afbeeldingsresultaat voor lazio uefa draw

Lazio kan wel geen Italiaanse club treffen (Napoli & Inter), alsook de winnaar uit hun poule, E. Frankfurt.

reekshoofd : Napoli (Ita) – Valencia (Spa) – Inter (Ita) – Benfica (Por) – Leverkusen (Dui) – RB Salzburg (Oos) – Zenit (Rus) – Dinamo Zagreb (Kro) – Arsenal (Eng) – Betis (Spa) – Villarreal (Spa) – E. Frankfurt (Dui) – Sevilla (Spa) – Dinamo Kiev (Oek) – Chelsea (Eng)

niet-reekshoofd : Club Brugge (Bel) – Viktoria Plzen (Tsj) – BATE Borisov (WRu) – Sjachtjor Donjetsk (Oek) – Olympiakos (Gri) – Celtic (Sch) – FC Zürich (Zwi) – Rapid Wenen (Oos) – Malmö (Zwe) – Rennes (Fra) – Krasnodar (Rus) – Galatasaray (Tur) – Slavia Praag (Tsj) – Fenerbahçe (Tur) – Sporting (Por) – Lazio (Ita)

De 1/16e finales worden gespeeld op 14 februari 2019 (heen) en 21 februari 2019 (terug).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s