SERIE A: Preview Lazio v Sampdoria

Na de magere 3 op 9, en net buiten de top 4, ontvangt Lazio zaterdagavond Sampdoria in het Stadio Olimpico.  Coach Inzaghi en zijn team verbleef deze week op afzondering, op hun eigen oefencomplex in Formello.   En dit om het tij te keren, gezien de draw tegen rode lantaarn Chieve, en met de 3 op 9 Lazio momenteel uit de top 4 valt.

Bij Lazio nog steeds geen Lucas Leiva en Marusic.  Badelj neemt terug plaats op het middenveld, en Caceres neemt de rechterflank voor zich.  Voor het overige de vertrouwde namen in de basiself, waar Correa terug de voorkeur krijgt op Luis Alberto.

Afbeeldingsresultaat voor lazio sampdoria

Bij tegenstander Sampdoria kan coach Giampaolo op een fitte selectie rekenen, inclusief de Belg Dennis Praet.  Vooraan is het opletten op veteraan Quagliarella en zijn kompaan Defrel.  Bij Samp’ zijn ze de vorige 2 duels tegen Lazio niet vergeten. 

Vorig seizoen een droge 4-0 voor de broek, maar 2 seizoenen geleden won Lazio thuis met… 7-3 !

De scheidsrechter is dhr. Massa uit Imperia, hij fluit de aftrap af om 20:30 uur.

Afbeeldingsresultaat voor massa imperia

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s