SERIE A: Derde puntendeling op rij

CHIEVO v LAZIO 1-1

Chievo Verona v SS Lazio - Serie A

Na Sassuolo en AC Milan, moest Lazio op zondag zicht tevreden nemen met een 1-1 gelijkspel in en tegen Chievo Verona.  Een puntendeling in mineur voor Lazio, dat zo AC Milan over zich ziet gaan, en zich nu tevreden mag stellen met een 5e plaats.

Chievo Verona v SS Lazio - Serie A

In een zwakke eerste helft kon Lazio geen kansen afdwingen, en ging Chievo de rust in met een 1-0 voorsprong.  In minuut 25 mocht Pellissier een Chievo counter knap afronden, tegen een statische Lazio defensie.

Na de pauze neemt coach Inzaghi verdediger Radu eraf, voor aanvaller Caicedo.  Lazio gaat achterin met 4 staan, maar vooraan met 3 spitsen.  De Laziali dringen aan, maar aan de overkant schenkt doelman Strakosha bijna de 2-0 weg.

De beste kans krijgt Immobile, maar Chievo doelman Sorrentino brengt redding.  Maar voor het half uur kon Immobile dan toch scoren op aangeven van Correa.

Voor Immobile zijn 9e van het seizoen, in 14 Serie A wedstrijden.  En de Bomber heeft pech als hij niet veel later ook nog de paal treft.

Lazio dringt aan en Badelj, de vervanger van Leiva, mist zijn kans op de 1-2.  Op het einde loopt Lazio tegen enkele gevaarlijke Chievo counters.  Maar in minuut 95 fluit ref Maresca de wedstrijd uit, een logische puntendeling maar met een wrange nasmaak na een magere 1e helft.
Chievo Verona v SS Lazio - Serie A

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s