EUROPE: Lazio B verzuipt in Cyprus

APOLLON v LAZIO 2-0

In een nat en verzopen Limassol kreeg Lazio een droge 2-0 nederlaag voor de broek, in een duel dit niet veel op het lijf had.  Lazio was reeds gekwalificeerd, maar deed nog een gooi naar de groepswinst.

Coach Inzaghi liet zijn ‘sterren’ thuis in Rome, dus geen Milinkovic-Savic, Immobile, Parolo, Luis Alberto en Badelj in Cyprus.  En met de blessure van Leiva, mocht Cataldi opdraven als Lazio kapitein.

De eerste kansjes kreeg Lazio, maar Berisha en Correa konden de Apollon doelman niet bedreigen.

Pas iets over het half uur brak Apollon de ban, als Faupala met een geweldige omhaal, Lazio doelman Proto kan verschalken, 1-0 voor de Cyprioten.

Europa League, la Lazio cade a Cipro e resta seconda

Na de pauze niet veel beterschap.  Op het uur kwamen de eerste wissels bij Lazio, Lulic en Rossi erin, voor Bastos en Murgia.  Lazio kreeg halve kansjes maar Apollon kon rekenen op hun doelman Bruno Vale.  In minuut 82 kwam het genadeschot als Markovic op de counter Apollon op 2-0 zette.

Op het einde mocht jeugdspeler Armini nog zijn debuut maken in het A-elftal, maar de wedstrijd was beslist.  Door deze nederlaag mag Lazio een streep maken over groepswinst, dat naar E. Frankfurt gaat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s