SERIE A: Correa schenkt Lazio laat maar verdiend punt

LAZIO v AC MILAN 1-1

SS Lazio v AC Milan - Serie A

In een nat Stadio Olimpico deelden Lazio en Milan de punten, in een duel om de 4e plaats in de Serie A.  Door deze puntendeling blijft Lazio nog steds 4e en Milan 5e.

Het wedstrijdbegin van Lazio was veelbelovend, de kansen van Immobile, Parolo en Badelj gingen niet binnen.  Maar aan de overkant trof AC Milan op het kwartier de paal, als een schot van Calhanoglu via de vingertoppen van Strakosha de paal trof en in hoekschop ging.

Voor het halfuur scoort Milinkovic-Savic, maar afgekeurd wegens buitenspel.  Lazio drong aan om te scoren, maar bij Milan kon Donnarumma iedere kans afstoppen.  Lazio en Milan gaan de rust in bij een 0-0 stand.

FBL-ITA-SERIEA-LAZIO-AC MILAN

Na de pauze claimde Lazio snel een strafschop, na een trekfout van Kessie op Parolo, maar schieds Banti zag er geen graten in, om tevens de VAR te raadplegen.

FBL-ITA-SERIEA-LAZIO-AC MILAN

De wedstrijd ging goed op en neer, en vielen er kansen aan beiden kanten.  Bij Lazio waren Marusic en Wallace dicht bij de opener.  Maar die kwam in de 78e minuut aan de overkant.  Een AC Milan aanval komt bij de inlopende Kessié, en zijn schot gaat via Wallace in doel… own-goal Lazio maar Milan komt met 0-1 voor.

FBL-ITA-SERIEA-LAZIO-AC MILAN

FBL-ITA-SERIEA-LAZIO-AC MILAN

Maar na veel aandringen viel laat in de wedstrijd de verlossing voor Lazio.  Invaller Correa neemt een afvallende bal op de slof, om in minuut 93 Donnarumma te verslaan, om Lazio zo een verdiend gelijkspel te geven.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten

SS Lazio v AC Milan - Serie A

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s