SERIE A: Lazio kent eerste puntendeling

SASSUOLO v LAZIO 1-1

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

Lazio kende haar eerste puntendeling van het seizoen, in het Mapei Stadium tegen Sassuolo werd het 1-1. Zo blijft Lazio nog steeds in de top 4, maar laat zo de kans liggen om te naderen op Inter, 3e momenteel in de Serie A.

Coach Inzaghi zag enkele vertrouwde namen terug in de basiself, met Lulic en Leiva op het middenveld, en Luis Alberto in de aanval.

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

Al vroeg in de wedstrijd komt Lazio op voorsprong.  Immobile naar Luis Alberto, zijn schot kan Magnani van de lijn halen, maar Parolo is als de kippen bij om de 0-1 binnen te leggen.

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

Maar die voorsprong blijft niet lang staan, want op het kwartier komt Sassuolo gelijk.  Ferrari is Lulic te snel af, en kan een voorzet bij de 2e paal inkoppen, 1-1.

Lazio heeft dan pech op het half uur, als Immobile met een gekruist schot de paal raakt.  Tevens ook het laatste wapenfeit van de eerste helft.

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

Na de pauze ziet coach Inzaghi dat Lazio de frisheid ontbreekt, na de Europese winst tegen Marseille.  Correa komt dan vroeg Luis Alberto vervangen, maar echte kansen komen er niet.  Lazio doelman Strakosha schenkt bijna Babacar, maar die treft niet.  En aan de overkant besluit Correa over, na een slalom tussen 3 verdedigers.

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

Er vielen nog invalbeurten te noteren voor Jordan Lukalu en Berisha.  Maar scheids Calvarese vond het genoeg na 93 minuten, en zo werd Lazio’s eerste puntendeling van het seizoen een feit.

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A

 

Advertentie

2 gedachten over “SERIE A: Lazio kent eerste puntendeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s