EUROPA: Preview Lazio v O.M.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, sportende mensen en tekst

Vanavond om 18:55 uur treffen Lazio en Olympique Marseille elkaar, in het 4e duel van de groepsfase in de Europa League.  Lazio won 2 weken terug met 1-3, in het Vélodrome, om zo een optie te nemen voor de volgende ronde na Nieuwjaar.

Coach Inzaghi koos reeds zijn 22 spelers, en hij kan niet rekenen op Leiva, Lulic en Badelj.  Wel terug is Durismi, na zijn blessure opgelopen in Frankfurt.  In de aanval lijkt Immobile te rusten, Caicedo krijgt terug zijn kans samen met Correa.  Achteraan dan geen Proto maar Strakosha tussen de palen, met voor hem Acerbi, Wallace en Luiz Felipe.  Op het middenveld de driehoek Parolo, Cataldo en Milinkovic, met op de flanken Marusic en Caceres.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

De scheidsrechter vanavond is de RusBezborodov.

Afbeeldingsresultaat voor Bezborodov

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s