SERIE A: Preview Lazio v S.P.A.L

Afbeeldingsresultaat voor lazio SPAL

Op zondagmiddag, 12:30 uur, betreden Lazio en SPAL het Stadio Olimpico in de volgende speeldag.  Ondanks de nederlaag tegen Inter, bleef Lazio 4e staan samen met AC Milan.  En door de draw tussen Fiorentina en AS Roma gisteren, kan Lazio bij winst een kloof slaan van 5 punten op beide concurrenten in de subtop.

Bij Lazio geen Leiva en Badelj op het middenveld, beiden out met een blessure.  Voor het overige heeft coach Inzaghi geen selectieproblemen.  Zo lijkt Cataldi de plaats in te nemen van Leiva op het middenveld, en lijkt Correa voorkeur te krijgen in de aanval op Luis Alberto.

De Lazio selectie bestaat uit : doelmannen Guerrieri, Proto, Strakosha – verdedigers Acerbi, Bastos, Caceres, Durmisi, Lukaku, Luiz Felipe, Marusic, Patric, Radu, Wallace – middenvelders Berisha, Cataldi, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Caicedo, Correa, Immobile.

Het duel tegen SPAL is tevens het duel van de gebroeders Milinkovic.  Sergej bestrijkt al jaren het Lazio middenveld, terwijl broer Vanja bij Torino is aangesloten, maar dit seizoen werd uitgeleend aan SPAL.  Beiden verkregen wereldfaam door in 2015 met Servië wereldkampioen te worden bij de U21.

Afbeeldingsresultaat voor vanja milinkovic savic

Advertentie

2 gedachten over “SERIE A: Preview Lazio v S.P.A.L

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s