SERIE A: Lazio verliest 4e topduel

LAZIO v INTER 0-3

Lazio verloor maandagavond van concurrent Inter, waardoor het 4e topduel van het seizoen weer verloren ging.  Inter deed zo een uitstekende zaak, en hijst zich zo naast Napoli op de tweede plek.  Ondanks de nederlaag blijft Lazio 4e in de Serie A.

Inter had de schaapjes bij de rust al op het droge.  Icardi brak de ban, met de 0-1 voorsprong.  En nog voor de pauze bracht Brozovic met een verre trap Inter op 0-2 in een verzopen Stadio Olimpico.  In de tweede helft was Icardi een gesel voor de Lazio verdediging, en dikte hij de score aan met de 0-3.

Lazio kreeg nochtans de beste kansen met Immobile, maar de spits was niet trefzeker voor de pauze.  Door deze zege loopt Inter 4 punten uit van Lazio, en kan AC Milan Lazio bijbenen mits ze hun inhaalwedstrijd winnen.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s