SERIE A: Preview Lazio v Inter

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vanavond staan Lazio en Inter oog in oog in het Stadio Olimpico, mits de weergoden dit toestaan, gezien Rome de laatste week meermaals het noodweer en regenval heeft moeten ondergaan.

Afbeeldingsresultaat voor maltempo roma

Bij Lazio geen Lucas Leiva, de Braziliaan liep donderdag een blessure op in Marseille en zal vanavond niet inzetbaar zijn.  Hij kan de wel beschikken over een fitte Badelj en spits Immobile.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit : Guerrieri, Proto, Strakosha, Acerbi, Bastos, Caceres, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Radu, Wallace, Badelj, Berisha, Cataldi, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo, Caicedo, Correa, Immobile, Rossi.

Bij Inter geen Rode Duivel Nainggolan, na een blessure in de gewonnen Derby tegen AC Milan.  De afsluiter van de 1e speeldag in de Serie A, is bovendien het duel der topschutters uit vorig seizoen.  Lazio’s Immobile telt momenteel 6 doelpunten, dat zijn er 2 meer dan Icardi van Inter.  Beiden moeten wel volgen op Krzysztof Piatek van Genoa met 9 doelpunten, en de onvermijdbare Ronaldo met 7 doelpunten.

Afbeeldingsresultaat voor icardi immobile
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s