SERIE A: Preview Parma v Lazio

Na de internationale break, komt Lazio terug in actie, met een bezoek aan Stadio Ennio Tardini om Parma te bekampen.  De neo-promovendus staat op een verrassende 9e plaats in de brede middenmoot van de Serie A, en dit op maar 2 punten van Lazio.

Afbeeldingsresultaat voor Ennio Tardini

Coach Inzaghi kiest voor zijn vaste waarden in de basiself.  Toch zijn er enkele wijzigingen in het elftal, zoals achteraan Luis Felipe in de defensie.  En in de aanval lijkt Correa de voorkeur te krijgen op Luis Alberto.   Correa is donderdag Europees niet inzetbaar, na zijn rode kaart in en tegen Frankfurt.  Verder bij Lazio geen Durismi en Badelj, beiden out met een blessure.

In de basiself staat Strakosha tussen de palen, en achteraan Radu, Luis Felipe en Acerbi.  Op het middenveld Parolo, Leiva en Milinkovic, met op de flanken Patric en Lulic.  In de aanvalslinie dan Correa en Immobile.

De aftrap is zondagnammiddag om 15:00 uur.

Advertentie

Een gedachte over “SERIE A: Preview Parma v Lazio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s