SERIE A: Preview Lazio v Genoa

Op speeldag 5 ontvangt Lazio thuis de oudste club uit de Serie A, genaamd Genoa.  Coach Inzaghi is bewust dat Lazio momenteel niet op hetzelfde niveau zit als vorig seizoen, ondanks de 3 overwinningen op een rij, in de Serie A en Europa League.

Achteraan heeft Lazio momenteel weinig opties, met de blessures van Radu, Luiz Felipe en Lukaku.  Ook vooraan is topschutter Immobile op zoek om de ban te breken in de Serie A, gezien hij momenteel enkel wist te scoren in de openingsduel, tegen Napoli.

Coach Inzaghi liet tegen Apollon het gros der basisspelers rusten, dus treden tegen Genoa zijn vaste pionnen aan.

Genoa staat netjes naast Lazio met ook 6 punten, maar met 1 wedstrijd minder gespeeld.  Bij de ‘Grifoni’ geen Lopez en Favilli, en de inzetbaarheid van spits Lapadula is twijfelachtig.  Verder kent Genoa 2 oude Lazio bekenden.  Tussen de palen is er doelman Marchetti, die vorig seizoen vrij mocht vertrekken.

En spits Pandev, die Lazio met Lazio brak, omdat pres. Lotito hem geen vrije transfer gaf naar Inter in 2010.  Verder op de bank coach Davide Ballardini, hij won als ex-Lazio coach de Supercoppa in 2009, van Inter in Peking.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s