EUROPA: UEFA straft Marseille fans

O.M. v Lazio voor gesloten tribunes

De U.E.F.A. heeft Marseille gestraft, voor het misdragen van de O.M. fans in de vorige Europese campagne.  O.M. verloor vorig seizoen nog de finale van Atletico Madrid, maar hun Europese uitwedstrijden gingen gepaard, met wangedrag van hun fans in Leipzig, Salzburg en in de finale te Lyon.

Marseille zit in dezelfde poule als Lazio, en mag reeds in hun eerste Europese wedstrijd tegen Frankfurt in een lege Vélodrome spelen.  De daaropvolgende duels tegen Apollon en Lazio zal het Vélodrome voor de helft gesloten zijn.

De 2 ‘Curva’s’ achter het doel blijven dan gesloten, in de overige Europese duels.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s