SERIE A: Lazio wint met kleinste verschil

LAZIO v FROSINONE 1-0

Lazio kon speeldag 3 aanknopen met de eerste punten van het Serie A seizoen.  Coach Inzaghi zal niet zozeer wakker liggen van het spelniveau, maar deze punten waren meer dan broodnodig, net voor de internationale break.

Het wedstrijdbegin was vrij matig van Lazio, ook gezien Frosinone naar Rome kwam voor een punt, en massaal verdedigde.  Milinkovic scoorde al snel, maar de VAR kwam tussenbeide, gezien de Serviër buitenspel stond.  Een bedrijvige Lulic op de linkerflank was de aangever voor de Lazio aanvallen.

Parolo’s zijn kopbal raakt de paal voor Lazio, en Milinkovic besluit naast van dicht.  Ook Immobile laat een dot van een kans liggen maar Lazio kan Frosinone niet breken en gaat rusten met een 0-0 tussenstand.

Na de pauze komt Lazio als snel op voorsprong.  Terug dankzij kapitein Lulic, die met 2 pogingen de bal voor doel brengt.  De rebound valt voor de voeten van Luis Alberto, die droog de 1-0 binnenknalt.

Pe
Lazio verdediger Acerbi laat de 2-0 liggen, na een hoekschop.  Tegenstander Frosinone kon niet reageren, en Lazio teerde op balbezit om de wedstrijd uit te spelen, en zo zijn eerste 3-punter van het seizoen te halen.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s