AURONZO: Lazio wint 1e oefenduel met 20-0 !

Het eerste oefenduel in Auronzo, werd voor Lazio een gezondheidswandeling tegen het lokale en nietige Auronzo.  Met net 20 doelpunten voor en geen tegen, was dit meer een trainingspot dan een oefenwedstrijd.

Op het scorebord werden er doelpunten genoteerd van Cataldi, Wallace, Caicedo, Murgia, Marusic, Lucas Leiva en Lombardi.  Minala, Sprocati en Jordão konden elk tweemaal scoren.  Maar de man van de match werd Alessandro Rossi.  De Lazio invaller zorgde voor 7 van de 20 doelpunten.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s