WK 2018: Caceres mee met Uruguay

Laziale Martin Caceres mag binnen een paar weken zijn land verdedigen op het komende WK.  De Uruguyaan zit bij de finale 23 spelers die bondscoach Oscar Tabarez meeneemt naar Rusland.  Naast Caceres is er tevens nog een ex-Laziale aanwezig, namelijk doelman Muslera.

WK SELECTIE URUGUAY

Doelmannen: Fernando Muslera (Galatasaray/Tur), Martin Silva (Vasco de Gama/Bra), Martin Campana (Independiente/Arg)     

Verdedigers: Diego Godin (Atlético Madrid/Spa), Sebastian Coates (Sporting Lissabon/Por), José Maria Gimenez (Atlético Madrid/Spa), Maximiliano Pereira (Oporto/Por), Gaston Silva (Independiente/Arg), Martin Caceres (Lazio/Ita), Guillermo Varela (Penarol) 

Middenvelders: Nahitan Nandez (Boca Juniors/Arg), Lucas Torreira (Sampdoria/Ita), Matias Vecino (Inter Milaan/Ita), Rodrigo Bentancur (Juventus/Ita), Carlos Sanchez (Monterrey/Mex), Jonathan Urretaviscaya (Pachuca/Mex), Giorgian De Arrascaeta (Cruzeiro/Bra), Diego Laxalt (Genoa/Ita), Cristian Rodriguez (Penarol)     

Aanvallers: Cristhian Stuani (Girona/Spa), Edinson Cavani (PSG/Fra), Maximiliano Gomez (Celta Vigo/Spa), Luis Suarez (Barcelona/Spa)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s