Preview Lazio v Inter

Zondagavond om 20:45 uur zal een uitverkocht Stadio Olimpico het schouwspel zijn tussen Lazio en Inter, met als inzet de 4e plaats en tevens ook Champions League voetbal volgend seizoen.  Inter moet winnen in Rome om te slagen, voor Lazio volstaat een gelijkspel om in de top 4 te eindigen.

Coach Inzaghi rekent op de ’12e man’ om Lazio naar de 4e plaats te stuwen.  Het Olimpico zal gevuld zijn met 60.000 Laziali, met één missie: hun team steunen in een rechtstreekse gevecht om de Champions League.

Bij Lazio is topschutter Immobile fit bevonden, en start hij in de basiself.  Ook Stefan de Vrij is klaar om in de basis te starten, na dagenlange speculatie of hij al dan niet zal spelen tegen Inter, zijn volgende werkgever.

Parolo en Lukaku zijn fit om terug aan te sluiten bij de selectie, maar beiden starten op de bank.  Murgia is de vervanger van Parolo op het middenveld.  Wel afwezig is spelmaker Luis Alberto.  De Spanjaard is net fit, en zal moeten toekijken van de kant.  Zijn vervanger is de Braziliaan Felipe Anderson.

Achteraan keert Luiz Felipe terug uit schorsing.  Hij staat naast de Vrij en Radu in de defensie, met Strakosha tussen de palen.  Op het middenveld Lulic en Marusic op de flanken, met centraal Leiva, Murgia en Milinkovic.  In de aanval dan het duo Anderson-Immobile.

Bij Inter geen afwezigen.  De aftrap is om 20:45 uur, die op gang zal geblazen worden door Gianluca Rocchi uit Firenze.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s