Luis Alberto twijfelachtig voor Inter

Het ziet er naar uit dat Luis Alberto het slot zal missen met Lazio, dat nog in de running zit voor de Champions League.  De blessure opgelopen tegen Atalanta lijkt zwaar genoeg om hem 2 weken aan de kant te zetten.

Dit weekend komt Crotone te vroeg, en het laatste duel tegen Inter zal quasi niet haalbaar zijn voor de Spaanse spelmaker van Lazio.  Toch blijft Luis Alberto strijdlustig, en geeft hij de hoop niet op om alsnog inzetbaar te zijn in het beslissend duel tegen Inter Milan over 2 weken.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s