Immobile 3 weken aan de kant

Zoals gevreesd, zal Lazio de komende weken niet kunnen rekenen op topschutter Immobile.  De blessure opgelopen in Torino zal hem zeker de komende 2 weken aan de kant zetten.  Dus geen Immobile tegen Atalanta thuis en Crotone uit.

Hopelijk haalt hij de laatste wedstrijd thuis tegen Inter op 20 mei aanstaande, maar dit is nog te vroeg om te bevestigen.

Coach Inzaghi mag zich nu al opmaken voor zijn plan B in de aanval.  Met Nani en Caicedo heeft Lazio nog enkele deze 2 opties in de aanval.  Beiden konden Immobile niet uit de basiself spelen, maar als invallers hebben ze meermaals hun nut bewezen, ten dienste van Lazio.  Aan de ‘Mister’ de vraag wie de komende 2 weken de speerpunt in de aanval zal zijn.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s