Preview Torino v Lazio

Zondagavond sluit Lazio speeldag 35 af, met een bezoek aan FC Torino, en dit in wetenschap dat de concurrent Inter verloren heeft.  Voor Lazio de uitgelezen kans om een kloofje te slaan met de Milanezen.

Niemand is de heenwedstrijd vergeten tegen Torino, waarin de VAR en scheidsrechter Giacomelli de hoofdrollen opeisten.  Dus Lazio is gebrand om dit onrecht ongedaan te maken.

Bij Lazio geen Patric wegens blessure, en is tevens geen Parolo op het middenveld.   Voor het overige geen selectieproblemen voor ‘Mister’ Inzaghi.  Wel laat hij nog niet in zijn kaarten kijken, hij overweegt nog zijn basiself voor zondagavond.  Luis Alberto kan eventueel op het middenveld beginnen, om zo Felipe Anderson in de aanval te zetten.  Of eventueel Lulic een meer centrale rol geven, om zo Luis Alberto terug op zijn positie te brengen.

Het duel tegen Torino is onder meer het broederduel tussen Sergej en Vanta Milinkovic.  Sergej is een vaste waarde bij Lazio, zijn jongere broer Vanta is 2e doelman bij Torino, maar vanavond niet inzetbaar wegens blessure.

De scheidsrechter in het Turijnse Olimpico is dhr. Massimiliano Irrati uit Pistoia.

Lucas Leiva, Immobile, Bastos en Luiz Felipe zitten allen aan 4 gele kaarten.  Dus bij een volgende gele kaart volgt er een schorsing in het thuisduel tegen Atalanta.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s