Preview Fiorentina v Lazio

Het Stadio Artemi Franchi in Firenze, is de plaats waar Lazio vanavond op bezoek gaat, bij het lokale paarse Fiorentina.  De Derby is verteerd, en Lazio staat nog

Bij Lazio vanavond geen Radu in de defensie, na zijn uitsluiting in het burenduel.  Ook geen Patric in de selectie, die met een lichte blessure in Rome achterblijft.  Ook stonden er vraagtekens betreft de fitheid van Immobile en Lulic, maar beiden staan in de selectie om zo vanavond inzetbaar te zijn.

Voor het overige weinig wijzigingen bij Lazio, buiten de flanken eventueel.  Luis Alberto keert terug in de basiself, na bankzitter te zijn in de Derby.  Verder lijken op de flanken de 2 ex-Oostende spelers te komen, Marusic en J. Lukaku.  En achteraan lijkt Caceres de voorkeur te krijgen, naast de Vrij en Luis Felipe.

Coach Inzaghi heeft de volgende selectie mee in Firenze : doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, Caceres, de Vrij, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Wallace – middenvelders Crecco, Di Gennaro, Felipe Anderson, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Caicedo, Immobile, Nani.

Bij Fiorentina van ex-Lazio coach Pioli geen Badelj, Lo Faso en Thereau.  De Florentijnen kregen enkele maanden terug een zware klap, met het overlijden van hun kapitein Astori.  Maar sportief overwonnen ze deze mokerslag met een knappe 16 op 18, met o.a. uitoverwinningen in Torino en AS Roma.

De scheidsrechter is dhr. Damato uit Barletta.  Hij fluit de aftrap om 20:45 uur in Firenze.  Immobile, Luis Alberto en Bastos zitten allen op 4 gele kaarten, dus één kaart verwijderd van een schorsing thuis tegen Sampdoria volgend weekeinde.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s