Preview Udinese v Lazio

Lazio komt zondagavond in actie, op bezoek  bij Udinese, middenmoter op de 13e plaats momenteel.  Coach Inzaghi kon donderdagavond nog nagenieten van de Europese overwinning, en tevens zijn verjaardag.  Maar vandaag moet Lazio kost wat kost terug strijden om de 3 punten.

Gisteren kwam er goed nieuws, toen Fiorentina ging winnen bij de buren van AS Roma, en plots de strijd om de top 4 weer open is.

Coach Inzaghi onderschat Udinese niet, ook al hebben die 7 wedstrijden op rij verloren in de Serie A.  Hij zal Parolo op rust zetten, gezien de middenvelder hinder heeft van een lichte blessure.  Donderdag in de return, zal Parolo weer tussen de lijnen staan.

Hierdoor zouden Milinkovic of Luis Alberto zijn plaats innemen, waardoor Felipe Anderson wel in de aanval kan starten, naast Immobile.  Ook geen Radu in de Dacia Arena, maar er is dan wel de terugkeer van een fitte Jordan Lukaku, die op de bank zal beginnen.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit : doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, Caceres, de Vrij, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Radu, Wallace – middenvelders Di Gennaro, Felipe Anderson, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia – aanvallers Caicedo, Immobile, Nani.

Gianluca Rocchi is de scheids in Udinese.  Bij Lazio moeten Immobile, Luis Alberto en Bastos opletten voor een gele kaart.  Allen hebben er 4 op hun rekening, dus een volgende kaart zou een schorsing betekenen tegen… AS Roma volgende speeldag.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s