Preview Lazio v Benevento

Lazio komt weer aan voetballen toe, na de internationale break.  En met het Paasweekend in zicht, zijn alle wedstrijden in de Serie A op zaterdag gepland.  Met de komst van Benevento, krijgt Lazio de rode lantaarn op bezoek, en is het niet meer dan logisch dat Lazio de 3 punten verwacht.  Coach Inzaghi spreekt van 9 finales tot het einde van de competitie, om Lazio alsnog in de top 4 te sturen, en zo richting Champions League.

De ‘Mister’ kan zaterdag niet rekenen op Wallace, Radu en J. Lukaku, die nog allen in de lappenmand liggen.  Ook achter de inzetbaarheid van Lulic en Caceres zijn er nog vraagtekens.  Donderdag is er reeds de heenwedstrijd in de Europa League tegen Salzburg, dus zal Inzaghi moeten wikken en wegen, wie zaterdag op rust zal gezet worden.

Zo lijkt Felipe Anderson te starten tegen Benevento, en zou Luis Alberto op het middenveld komen, of alsnog op rust gezet worden.  Idem voor Parolo, die 2 oefeninterlands in de benen heeft.  Murgia staat klaar om eventueel in te vallen.

Op de flanken starten Basta en Marusic, met Leiva centraal en Milinkovic voor hem, aangevuld met Parolo of Murgia.  Immobile start in de punt, met Anderson naast hem.  Achteraan centraal de Vrij, naast Luis Felipe en eventueel Caceres, met als sluitpost Strakosha.

De scheidsrechter is dhr. Calvarese uit Teramo.  Hij fluit de aftap om 15:00 uur.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s