OFFICIAL: Luiz Felipe verlengt tot 2022

De Braziliaanse verdediger in Lazio’s loondienst, Luiz Felipe, heeft zijn lopend contract verlengd tot 2022.  Coach Inzaghi ziet week na week en wedstrijd na wedstrijd, de kwaliteiten die hij aan boord legt, centraal in de defensie.

Luis Felipe viert morgen zijn 21e verjaardag, en mag zich dit seizoen toch een kleine revelatie noemen bij Lazio, na zijn anonieme start van het seizoen.  Ook met het nakend vertrek van Stefan de Vrij, moet Lazio zelfs niet op zoek gaan naar een centrale verdediger.  Luis Felipe lijkt nu al de ideale vervanger, om de transfer van de Vrij op te vangen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s