Preview Lazio v Bologna

Zondagavond om 20:45 uur, komen Lazio en Bologna elkaar tegen in het Stadio Olimpico.  De jongens van Inzaghi wonnen donderdag in Kiev, en hopen de winnende lijn door te trekken in de Serie A.  Alle teams die met Lazio bikkelen om plaats 3 en 4 wonnen, dus is Lazio zo goed als verplicht om voor 3 punten te gaan.

Bij Lazio lijkt Lulic niet fit te zijn, alsook de inzetbaarheid van Milinkovic is twijfelachtig.  Er is dan wel de terugkeer van Marusci, na 2 speeldagen schorsing.

Hij neemt de rechterflank voor zijn rekening, aan de linkerflank zou Jordan Lukaku dan Lulic vervangen.  Met Milinkovic op de bank, zou Luis Alberto zijn plaats innemen op het middenveld.  Zo krijgt Felipe Anderson een basisplaats in de aanval naast Immobile.

Achteraan dan de Vrij met Radu, aangevuld door eventueel Wallace.  Op het middenveld dan Leiva en Parolo, met als laatste dan Strakosha tussen de palen.

Bij Bologna heeft coach Donadoni geen selectieproblemen, in de aanval zien we zo Verdi en Palacio.  De scheidsrechter is dhr. Damato.

Hij fluit de aftrap om 20:45 uur… een kwartier later zullen pas de Curva Nord hun plaatsen betreden.  Dit uit protest tegen het gebruik van de VAR, waarmee Lazio dit seizoen meermaals benadeeld was.  Om 18:00 uur is er eerst dan een protest voor heb bondsgebouw van de F.I.G.C. in Rome.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s