EL: Preview Dinamo Kiev v Lazio

Lazio is momenteel in Oekraïne, om de terugwedstrijd voor te bereiden tegen Dinamo Kiev.  Vorige week eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel, waardoor Lazio bijna verplicht is om te gaan winnen in Kiev donderdagavond.

Maar coach Inzaghi is positief, en met een kwinkslag gaf hij in de persconferentie toe van de Europa League te houden… omdat daar geen VAR (videoref) is om Lazio te benadelen.

Lazio is maar met 19 spelers afgezakt naar Kiev.  De grote afwezige in Milinkovic, die met een spierblessure in Rome achterblijft om dit te behandelen.  Ook geen Marusic in Kiev, maar Lazio recupereert dan wel verdediger Caceres.

Lazio lijkt te starten met Strakosha in doel, met voor hem de Vrij, Radu en Bastos of Caceres.  Op het middenveld Parolo en Leiva, met op de flanken Lulic en Basta.  Luis Alberto lijkt het middenveld te bezetten, om zo Felipe Anderson bij Immobile te zetten, in de aanval.

Plan B bestaat dan om Murgia op het middenveld te zetten, en zo Luis Alberto een rij hoger te zetten.  Zo gaat Felipe Anderson richting de bank.

Bij Dinamo Kiev geen Garmash die geschorst is.  Bij Lazio moeten Immobile en Lukaku opletten voor een gele kaart, zo niet kan dit de eventuele kwart-finale kosten.

De scheidsrechter is de Spanjaard Jesús Gil Manzano, hij floot Lazio al eerder dit seizoen, in de EL-wedstrijd thuis tegen Nice.  Hij fluit de aftrap om 20:00 uur lokale tijd, bij ons is dit dan een uur vroeger, dus om 19:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s