Cagliari v Lazio 2-2

VIDEOREF NEKT BIJNA OPNIEUW LAZIO

Lazio kwam in Sardinië niet verder dan een 2-2 gelijkspel, waarin de VAR terug een hoofdrol opeiste ten koste van Lazio, ondanks de late wereldgoal van Immobile.

Coach Inzaghi bracht enkele wissels door, zo was er geen Milinkovic in de basiself.  Lulic ging zo centraler spelen, en Lukaku mocht starten op de flank.  Achteraan kreeg Luis Felipe aan basisplaats in de 3-mans defensie.

Cagliari en Lazio zorgden eerst voor een eerbetoon aan ex-Cagliari speler Astori, die eerder deze week overleed.

Het wedstrijdbegin was voor Lazio, en Lulic kreeg meteen de beste kans, maar zonder succes.  En toen Immobile werd neergehaald in de zestien door 2 Cagliari verdedigers, leek een strafschop in de maak.  Doch zag scheids Guida geen graten in… beter nog , de VAR komt zelfs niet tussen en geel voor Immobile voor een schwalbe.

https://twitter.com/Alessia_Nov/status/972866925041766411

Cagliari komt op voorsprong via Pavoletti, maar 10 minuten later komt Lazio langszij als een vrije trap van Luis Alberto via Leiva en Cagliari verdediger Ceppitelli in doel gaat.  De 1-1 is tevens de ruststand.

Na de pauze is er veel middenveldspel, maar amper kansen.  Coach Inzaghi grijpt in en brengt Milinkovic en Felipe Anderson tussen de lijnen.

Een kwartier voor het einde komt de VAR terug zijn kop opsteken om Lazio te benadelen.  Een misverstand tussen Strakosha en Luis Felipe brengt iemand te val, al dan niet opzettelijk.  Ref Guida consulteert de VAR en na minutenlang raadplegen besluit hij strafschop te geven.

Barella scoort voor Cagliari de 2-1 binnen, vanop 11 meter.  Nani komt er nog in, en Lazio speelt alles of niet, en Nani wringt meteen de beste kans de nek om.

En dan is het wachten tot de 94e minuut, als Felipe Anderson een voorzet geeft op de inlopende Immobile.

De Lazio spits zet zijn hak er tegen en met een boog gaat de bal in doel, een wereldgoal van Immobile, die Lazio nog een punt schenkt.  Maar de VAR had terug een hoofdrol en kost Lazio opnieuw punten in de run naar het Champions League ticket.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s