Lazio v Juventus 0-1

DYBALA NEKT LAZIO IN 93E MINUUT

Juventus heeft zaterdagavond een late zege geboekt op bezoek bij Lazio.  De ploeg van coach Allegri maakte in blessuretijd de enige treffer, dankzij de Argentijn Dybala.

Juventus wist op voorhand al dat het een stevige opdracht wachtte tegen Lazio. De 33-voudige landskampioen verloor dit seizoen al de Supercup en de heenwedstrijd op eigen veld van Inzaghi & Co.

Lazio, met Jordan Lukaku in de basis, begon ook het gretigst. Buffon moest een uitstekende kopbal van Milinkovic uit zijn doel ranselen. Het antwoord van Juventus bleef beperkt tot een vrije trap van Mandzukic.

Ook na de pauze bleven Juventus en Lazio in een patstelling staan. Juventus was aanvallend onmachtig en slaagde er niet in om een schot op doel te lossen.

De wedstrijd leek in 0-0 te eindigen, maar Dybala bracht daar in blessuretijd verandering in door de 0-1 te scoren.  Voor Lazio een veel te hard verdict, gezien een puntendeling meer dan verdiend was.  En een 2e mokerslag na de even onverdiende uitschakeling in de Coppa Italia.

Door deze nederlaag en de verrassende overwinning van Roma, zakt Lazio naar de 4e plaats.  En kan zelfs nog uit de top 4 vallen, als vanavond Inter het burenduel wint bij AC Milan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s