Coppa preview Lazio v AC Milan

Lazio en AC Milan zullen woensdag beslissen, wie de Coppa Italia finale zal spelen tegen of Juventus of Atalanta.  AC Milan kwam thuis niet verder dan een 0-0 tegen Lazio, maar coach Inzaghi weet wat hem te wachten staat.  Want AC Milan versloeg zondagavond AS Roma met 0-2, in de Serie A.

Coach Inzaghi rekent op zijn vaste namen, met hier en daar een wijziging.  Achteraan lijkt de ervaren Caceres de voorkeur te krijgen, op Wallace en Bastos.  Verder in de defensie keren Radu en een frisse de Vrij terug.  Idem voor Parolo, Leiva, Lulic en Luis Alberto, die zondag niet in de startende elf stonden, maar morgen AC Milan moeten bestrijden.

Doelman Strakosha, Marusic, Milinkovic en Immobile vervolledigen vermoedelijk de basiself.

Bij AC Milan hinkt coach Gattuso op 2 gedachten, gezien zondag de Milanese derby is tegen Inter.  In de aanval krijgt Kalinic de voorkeur, en zal Cutrone op de bank starten.

Bij AC Milan in de defensie staat Alessio Romagnoli.  Een geboren en getogen Romein, die de jeugdrangen doorliep bij A.S. Roma.  Maar Romagnoli was een geboren Laziale, van vader op zoon, die al die jaren zijn clubliefde moest wegstoppen.

Tot de zomer van 2015, waar Romagnoli A.S. Roma verliet voor A.C. Milan, en hij plots op de sociale media ‘uit de kast’ kwam als Laziale.  De Romanisti lachten wat groen, onwetende dat al die jaren een Laziale in hun rangen liep.

Romagnoli  had al te graag in de Curva Nord gestaan, helaas weet Lazio te melden dat alle tickets uitverkocht zijn in de ‘spionkop’.  Men verwacht een kleine 40.000 toeschouwers in het Olimpico, waarvan 3.000 uit Milaan.

De scheidsrechter voor deze wedstrijd is Gianluca Rocchi, de internationale scheidsrechter uit Firenze.  Hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s