Lazio bevestigt dat de Vrij transfervrij vertrekt

Stefan de Vrij is bezig aan zijn laatste maanden bij Lazio. De club heeft de contractaanbieding voor de verdediger ingetrokken, zo stelt technisch directeur Igli Tare.

De 26-jarige international van Oranje beschikt in Rome over een aflopend contract en was met de club in gesprek om die verbintenis te verlengen.

Vanwege de weifelende houding van de Vrij, die onder meer op interesse van Internazionale en enkele Engelse clubs kan rekenen, heeft Lazio de aanbieding nu ingetrokken.

“Onze wegen scheiden in juni”, zei technisch directeur Tare maandag voor het thuisduel van Lazio met Hellas Verona tegen Mediaset Premium. “Lazio heeft de aanbieding voor een nieuw contract ingetrokken.”

Volgens Tare neemt de club De Vrij niets kwalijk. “Hij is een voorbeeldprof en daar zijn we hem dankbaar voor. Hij heeft ons veel gegeven, net als wij hem veel wilden geven met deze aanbieding.”

De Vrij speelt sinds medio 2014 voor Lazio. De ploeg nam de verdediger na een succesvol WK in Brazilië voor zo’n 7 miljoen euro over van Feyenoord.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s