Lazio v Hellas Verona 2-0

‘BOMBER’ CIRO ZET LAZIO TERUG 4E

Lazio weet weer wat winnen is, en Ciro Immobile weet tevens ook wat scoren is.  Hellas Verona was maandagavond de kind van de rekening, in een wedstrijd waarin Lazio heer en meester was.

Coach Inzaghi koos achteraan voor Wallace, en Jordan Lukaku kreeg tevens een basisplaats op de linkerflank.  Geen Felipe Anderson in de basis, Luis Alberto nam terug zijn vertrouwde plaats, achter Immobile.

Het eerste half uur van Lazio was verschroeiend.  Al vroeg kwam Immobile oog in oog met Hellas doelman Nicolas, maar zonder succes.

Hierna volgde een rits aan kansen, maar Wallace, Parolo, Marusic, Immobile en Luis Alberto konden maar niet scoren.  Tot overmaat van ramp besloot zelfs de Spanjaard op het doelhout.  Hellas Verona hield stand en kon met 0-0 de rust ingaan.

Na de pauze begint Hellas in hun kansen te geloven, en Lazio krijgt wat meer ruimte.  Hierdoor breekt tospchutter Immobile de ban, met een laag schot in de 55e minuut.

En vijf minuten later zit Immobile aan de basis van de 2-0.  Hij countert Hellas en legt opzij voor Milinkovic, die vervolgens aflegt naar Luis Alberto.  De Spanjaard trap op Hellas doelman Nicolas, maar de hoge rebound neemt Immobile op zijn hoofd, en de 2-0 binnenkopt.

Voor coach Inzaghi het signaal om aan donderdag te denken, en de return tegen FCS Boekarest.  Lukaku, Lulic en Immobile gingen naar de kant.  Hun vervangers werden Luis Felipe, Murgia en Caicedo.

De jongens van Inzaghi namen geen risico’s en speelden de wedstrijd uit, met een logische 2-0 overwinning.  Lazio springt zo over Inter in het klassement, blijft  op een puntje van nummer 3 AS Roma.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s