Preview Lazio v Hellas Verona

Op maandagavond komt Lazio teug in actie, met de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona goed voor de 25e speeldag.  Na de nederlaag van Inter op Genoa, kan Lazio mits winst terug de 4e plaats nemen.

En net een overwinning missen de Laziali de laatste weken.  Op 24/01/2018 was er de laatste overwinning, thuis tegen Udinese.  Hierna volgden nederlagen in de Serie A en Europees, plus een 0-0 voor de Coppa Italia in AC Milan.

Coach Inzaghi zal niet kunnen rekenen op Leiva op het middenveld.  De Braziliaan kreeg op Napoli zijn 5e gele kaart, en zit zijn schorsing uit.  De coach zou overwegen om Luis Alberto centraal op het middenveld te zetten, om zo Felipe Anderson in de aanval te zetten achter Immobile.

Voor het overige de vertrouwde namen, met Strakosha in doel, met voor hem de Vrij, Radu en Wallace of Caceres.  Een middenveld met verder Parolo en Milinkovic, met op de flanken Lulic en Marusic.  Plan B lijkt dan met Murgia als vervanger van Leiva, en Luis Alberto één rij hoger, waardoor Felipe Anderson uit de basiself valt.

Tegenstander Hellas Verona staat 19e en dus voorlaatste, maar de veilige 17e plaats is maar 5 punten verwijderd.  Hellas Verona won recent met 1-4 op Fiorentina, dus is Lazio bij deze gewaarschuwd.

Vanavond speelt Senad Lulic zijn 262e wedstrijd als Laziale, hiermee springt hij over clublegende Alessandro Nesta. Maar de top 10 is nog niet in bereik, daar staat nog Tommaso Rocchi met 293 wedstrijden.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s