Lazio klopt aan voor sterkhouder AA Gent

AA Gent begon dramatisch aan het seizoen, maar de komst van Yves Vanderhaeghe heeft de kaarten in de Ghelamco Arena grondig door mekaar geschud.

De Buffalo’s laten amper nog steken vallen en zijn in eigen huis zelfs onklopbaar geworden. En die sterke prestaties zijn uiteraard niet onopgemerkt voorbij gegaan.

De basis van het nieuwe Gentse succes ligt onder meer in de verdediging. Die is onder Vanderhaeghe bijzonder stabiel geworden en Gent slikt zeer weinig doelpunten.

Eén van de steunpilaren in die verdediging is Samuel Gigot, die sinds zijn overgang van KV Kortrijk enorme stappen heeft gezet. En al dat succes kan de Fransman nu een fraaie transfer gaan opleveren.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Lazio een oogje heeft laten vallen op Gigot.  De Italiaanse subtopper neemt in de zomer wellicht afscheid van Stefan de Vrij en ziet in de Gent-sterkhouder een potentiële vervanger.  Hoe concreet die belangstelling is, is voorlopig niet geweten. Maar het zal in ieder geval een heuse klus worden om Gigot in de Ghelamco Arena proberen te houden.

(bron: http://www.voetbalnieuws.be)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s