Preview Napoli v Lazio

foto van S.S. Lazio.

Lazio en coach Inzaghi zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen, met een 0 op 6 in de Serie A is de strijd weer open voor de 3e en 4e plaats.  De kalender voor de 24e speeldag stuur Lazio richting Napels, om koploper Napoli te bekampen.  Coach Inzaghi ziet Lulic en Milinkovic terugkeren uit schorsing.  De 2 basisspelers werden maandag gemist in de thuisnederlaag tegen Genoa.

Dus geen verrassingen bij Lazio, de basiself keert terug tussen de lijnen.  Enkel achteraan is de vraag wie naast de Vrij en Radu zal spelen.  Caceres of Wallace, die keuze moet ‘mister’ Inzaghi nog maken.

ANDERSON OP STRAFBANK.

Dan is er Felipe Anderson die niet geselecteerd is voor deze wedstrijd.  Na de nederlaag tegen Genoa, zou de Braziliaan en coach Inzaghi een woordwisseling gehad hebben, die de Lazio coach niet zinde.  Anderson blijft dit weekend aan de kant, en zal terugkeren als de situatie uitgeklaard is.  Tevens gaf Lazio een ‘njet’ op zijn vraag om naar Brazilië af te reizen, hij zal deze week in Rome zijn straf moeten uitzitten.

Bij koploper Napoli geen Albiol, Hysaj, Milik en Ghoulam.  Mertens en Callejon zijn twijfelachtig, maar zullen zaterdagavond wel in de aanval starten, samen met Insigne.  Voor Insigne, de pocket-spits van Napels, is het steeds uitkijken naar de duels tegen Lazio en zijn maat Immobile.

Immobile en Insigne, beiden Napolitanen,  hebben samen hun doorbraak gemaakt bij Pescara.  En werden meermaals samen opgeroepen bij de Azzurri.

Voor het eerst sinds jaren heeft Napoli toegestaan, om de Laziali te ontvangen.  Een kleine duizendtal kaarten werden vrijgegeven, aan de Lazio fans die de verplaatsing zullen maken, zo’n 240 km zuidwaarts.

De scheidsrechter is dhr. Luca Banti uit Livorno.  Hij fluit de aftrap af, op zaterdagavond 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s