OFFICIAL: Luis Alberto verlengt tot 2022

De Spanjaard Luis Alberto en Lazio zijn tot een akkoord gekomen, om het lopende contract te verlengen.  De 25-jarige aanvallende middenvelder verlengt tot de zomer van 2022, en dit in het seizoen van zijn doorbraak.

Met 7 doelpunten en 7 assists in de Serie A heeft hij zich tevens in de kijker gespeeld voor het Spaans nationaal elftal.  En dit in de hoop om zijn vorm te behouden, om zo nog te dromen van het komende WK 2018 in Rusland,  met Spanje.

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s