Lazio v Genoa 1-2

SLAP LAZIO SLIKT NEDERLAAG IN MINUUT 91

Lazio incasseerde op maandagavond, de 3e thuisnederlaag van het seizoen.  Zonder Milinkovic en Lulic koos coach Inzaghi voor Murgia en Lukaku op het middenveld, achteraan stond Caceres terug in de defensie.

Lazio vond geen ruitme, in het defensief blok van Genoa, met amper kansen tot gevolg.  Enkel Luis Alberto met schoten vanop afstand, maar Genoa doelman Perin werd niet bedreigd.  Een troosteloze 0-0 bij de rust was het gevolg.

Na de rust kwam Genoa vroeg op voorsprong.  In de tegenaanval en via de hak van Galabinov, kan ex-Laziale Pandev afwerken, 0-1.
Lazio reageert meteen, want op het kwartier kan Parolo een voorzet binnenwerken, 1-1.
Coach Inzaghi brengt Nani en Felipe Anderson erin.  Maar een doelpunt valt aan de overkant.  Mistasten bij Caceres brengt Laxalt alleen voor doel, die schuin kan besluiten.  Maar de videoref komt tussen beiden, want Laxalt zou in het duel met Caceres contact gemaakt hebben met zijn hand, dus geen doelpunt voor Genoa.
Maar de zoektocht naar de voorsprong bleef uit.  En in minuut 91 weet Laxalt te scoren met zijn hoofd, de bittere 1-2 eindstand voor een onmondig Lazio.

In de stand blijft Lazio met 46 punten derde, maar voelt het nu de hete adem van Inter (45) en AS Roma (44).

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s