Preview Lazio v Genoa

Lazio sluit speeldag 23 af in de Serie A, met de thuiswedstrijd vanavond tegen Genoa.  Coach Inzaghi kan niet rekenen op 2 sleutelspelers.  Milinkovic en Lulic kregen hun 5e gele kaart vorig weekend in Milaan, en moeten zo 1 speeldag aan de kant blijven.

Zo zal Luis Alberto één rij naar achter schuiven, om plaats te nemen op het middenveld.  Voor de linkerflank lijkt Jordan Lukaku de basisplaats op te nemen van de geschorste Lulic.

In de aanval start een fitte Immobile, bijgestaan door Nani of Felipe Anderson.  Op het middenveld dan Parolo, Leiva en Luis Alberto, met op de flanken Marusic en J. Lukaku.  Achtereen 3 verdedigers met de Vrij, Radu en Bastos, met Strakosha als sluitpost.

RADU 300

Verdediger Radu speelt vanavond zijn 300e wedstrijd bij Lazio, hij is er nog 3 verwijderd van Stefano Mauri (303 wedstrijden).  Koploper blijft ex-verdediger Giuseppe Favalli met 401 wedstrijden in 12 seizoenen Lazio.

De scheidsrechter vanavond is dhr. Fabio Maresca uit Napoli.  Leiva zit aan 4 gele kaarten, hij loopt het risico om de topper volgende week te missen, in en tegen Napoli.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s