Coppa heen: AC Milan v Lazio 0-0

BESLISSING VALT IN OLIMPICO

Lazio trof 72 uur later terug AC Milan, met nu als inzet een finale ticket voor de Coppa Italia.  Coach Inzaghi keert huiswaarts met een 0-0 eindstand, waarmee Lazio nog alle opties heeft om de finale te halen, eind februari.

In de defensie was er het debuut van Caceres.   Alsook kregen nog J. Lukaku en Felipe Anderson een basisplaats.

Pas na een studieronde kreeg Lazio de eerste kans via Immobile, maar die stond nog niet scherp.  Na het half uur lijkt de 0-1 te komen, maar het schot van Leiva kan Milanees Borini nog afstoppen.  Voor het overige is Lazio heer en meester met de bal, AC Milan moeten toekijken naar een bleke eerste helft, dat zo 0-0 blijft.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld, maar Lazio kan niet prikken in de netten van AC Milan.  Immobile met de beste kans, maar zijn vrije kopbal kan doelman Donnarumma pareren.  Beter nog, in minuut 75 ontsnapt Lazio aan een achterstand, als Calhanoglu een rebound overtrapt in een leeg doel.

De wissel met Luis Alberto, Lulic en Nani tussen de lijnen, brengt echter ook geen doelpunt.  Lazio blijft zo scoorloos achter met deze 0-0, binnen 4 weken is er de return in Rome.  Aan Lazio de boodschap om deze wedstrijd te winnen, om zo de 5e finale te halen op 10 jaar tijd.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s