Preview AC Milan v Lazio

Zondag om 18:00 uur start Inzaghi & Co. aan het tweeluik genaamd A.C. Milan.  Eerst voor de 22e speeldag in de Serie A, gevolgd door woensdag de heenwedstrijd in de halve finale Coppa Italia.

Coach Inzaghi zal niet kunnen rekenen op spits Immobile.  Voor Immobile komt zondag nog te vroeg, Inzaghi rekent op hem in het bekerduel.  Zijn vervanger is Felipe Anderson, woensdag nog goed voor één doelpunt en één assist tegen Udinese.

Coach Inzaghi is er nog niet uit met welke basiself hij zal beginnen.  In doel Strakosha, en het middenveld met Parolo, Leiva en Milinkovic zijn zo goed als zeker.  Achteraan staan de Vrij, met naast hem Radu en Bastos of debutant Caceres.

Op de flanken lijken Marusic en Lulic de voorkeur te krijgen.  Luis Alberto zal Felipe Anderson bijstaan in de aanval.  Zo keren dan Wallace, J. Lukaku, Basta en Nani terug op de bank, na speelminuten tegen Udinese.

Bij de Milanezen kan coach Gattuso niet rekenen op Kalinic, Storari, Conti, Mauri en Rodriguez.  Een oude bekende bij Milan is Lucas Biglia.  Bij Lazio goed voor 109 wedstrijdenen 13 doelpunten.  De Argentijn staat momenteel droog in Milan, en dit na 15 wedstrijden bij de ‘Rossoneri’.

 De scheidsrechter in San Siro is dhr. Massimiliano Irrati uit Pistoia.  Bij Lazio moeten Leiva, Milinkovic en Lulic uitkijken om geen gele kaart te slikken.  Zo niet volgt er een schorsing, in de volgende thuiswedstrijd tegen Genoa.

Zo ontmoeten Inzaghi en Gattuso elkaar terug, maar niet meer op het veld zoals vroeger.  Maar als coaches van hun respectievelijke clubs.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s