Preview Lazio v Udinese

Vanavond komt Lazio in actie, met een inhaalwedstrijd thuis tegen Udinese, gecoacht door ex-Laziale Oddo.  Begin november 2017 was de regen spelbreker voor deze wedstrijd, op de 12e speeldag in de Serie A.

De aftrap is een half uur vervroegd, dus niet om 19:00 uur maar om 18:30 uur.  Mits winst kan Lazio vanavond de 3e plaats verstevigen, en 3 punten uitlopen op Inter.

Coach Inzaghi kan niet rekenen op topschutter Immobile.  De spits zelf hoopt volgend weekeinde fit te zijn, voor de uitwedstrijd tegen AC Milan.  Felipe Anderson lijkt zijn plaats te nemen in de aanval.  Ook de optie Nani behoort tot de mogelijkheden.

Achteraan keert Radu terug uit schorsing, samen met de Vrij en nieuwe aanwinst Caceres, die zijn Lazio debuut maakt in de verdediging.  Op het middenveld geen verrassingen, met Leiva, Parolo en Milinkovic.  Bijgestaan op de flanken op links door Lulic of Lukaku en rechts door Basta of Marusic.  Achter de spits in een vrije rol dan de Spanjaard Luis Alberto.

Bij Udinese is Massimo Oddo de coach, bijgestaan door assistent-coach Luciano Zauri.  Beiden geen onbekenden in het Lazio huis.  Oddo speelde 5 seizoenen bij Lazio, goed voor 172 wedstrijen en één Coppa Italia.

Zauri speelde zelfs 7 seizoenen bij Lazio, goed voor 177 wedstijden en ook één Coppa Italia.  Hij was nog bij Lazio teamgenoot van coach Inzaghi, team-manager Peruzzi en sportief directeur Tare.

Bij Udinese verder ook nog ex-Lazio doelman Bizzarri, alsook ex-Anderlecht verdediger Nuytinck.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s