Preview Lazio v Chievo Verona

Na 2 weken winterstop, rolt vandaag de bal weer in de Serie A, en ontvangt Lazio thuis het Chievo uit Verona.  Voor de winterstop wist Lazio over de buren Roma te springen, om de 4e plaats te nemen.

Bij Lazio vandaag geen Radu.  De Roemeen heeft 5 gele kaarten op zijn conto, en zit zo één wedstrijd schorsing uit.  Voor Milinkovic is het opletten vandaag, hij zit op 4 gele kaarten, en kan dus bij een extra kaart vandaag, de inhaalwedstrijd midden deze week tegen Udinese.

Bij Lazio geen verrassingen, Strakosha in doel, met  voor hem de Vrij, Wallace en Bastos als vervanger van Radu.  Op het middenveld centraal Leiva, Parolo en Milinkovic, met op de flanken links Lulic en rechts Basta of Marusic.

In de aanval dan Luis Alberto als steun voor topschutter Immobile.

De volledige Lazio selectie bestaat uit: doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, Caceres, de Vrij, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Wallace – middenvelders Felipe Anderson, Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Immobile, Nani, Neto.

Voor verdediger Caceres zijn eerste selectie als invaller, na zijn uitleenbeurt van Hellas Verona naar Lazio.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s