Preview S.P.A.L v Lazio

Zaterdag om 15:00 uur trapt Lazio het voetbaljaar 2018 in, met een bezoek aan het ‘Stadio Paolo Mazza’ in Ferrara.  Het lokale S.P.A.L. (Società Polisportiva Ars et Labor) staat momenteel in de degradatiezone, maar neemt niet weg dat op de openingsspeeldag dit seizoen, de ‘Spallini’ in Rome Lazio op een frusterende 0-0 hielden.

Bij Lazio geen verrassingen, enkel lijkt Marusic niet fit voor een basisplaats.  Zijn vervanger op de rechterflank is Dusan Basta.  Ook Lulic zou beginnen als bankzitter, Lukaku krijgt zo een basisplaats.

Dus in de aanval Immobile en Luis Alberto, aangevuld met middenvelders Parolo, Leiva en Milinkovic.  Op de flanken Lukaku links en Basta rechts, met achter hen een 3-mans defensie met Radu, de Vrij en Wallace.  Als laatst staat Strakosha zoals altijd tussen de palen.

Bij tegenstander SPAL zien wij ondermeer ex-Lazio spits Floccari terug.

De scheidsrechter in Ferrar is dhr. Paolo Tagliavento uit Terni, de aftrap is zaterdag om 15:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s