Inter v Lazio 0-0

LAZIO LAAT DRIEPUNTER LIGGEN.

Het duel tussen Inter en Lazio werd in San Siro afgesloten met een puntendeling, zonder doelpunten.  De wedstrijd was niet rijp aan kansen, maar Lazio kon aanspraak maken op een doelpunt, maar de efficiëntie en frisheid voor doel ontbrak aan het team van coach Inzaghi.

Pas in de 20e minuut kwam de eerste kans.  Een knal van Milinkovic kon Inter doelman Handanovic afstoppen.  Aan de overkant kreeg Inter een kansje via Perisic, maar Lazio’s sluitpost Strakosha bracht redding. En net voor de rust ging een indraaiende hoekschop van Luis Alberto, via het hoofd van Inter speler Borja Valero op het doelhout.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld, Lazio met balbezit en Inter op de loer voor een counter.  In minuut 60 lijkt Lazio de kans te krijgen.  Een voorzet van Immobile raakt de arm van Skriniar.

 

 

Scheids Rocchi fluit voor strafschop, maar na het raadplegen van de VAR (videoref), ziet hij eerder een onvrijwillig contact bij de Inter speler.  Dus geen strafschop, en dit tot ongeloof van coach Inzaghi.

Ondertussen werden Lulic en een bleke Luis Alberto gewisseld voor Jordan Lukaku en Felipe Anderson.  En de Braziliaan lijkt in de 80e minuut de matchbal te krijgen.  Maar hij besluit naast op aangeven van Immobile.

Ook Nani kreeg nog speelminuten, als vervanger van Milinkovic.  Maar de laatste 10 minuten bracht geen wijziging aan de 0-0 stand.  Inter is blij met het punt na 3 verloren wedstrijden, en blijft 3e met 41 punten.  Lazio blijft op een 5e plaats hangen, met 37 punten maar met wel nog 1 inhaalwedstrijd tegoed.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s