Preview Inter v Lazio

Het jaar 2017 sluit Lazio af, met een bezoek in en tegen Inter Milan, op zaterdag 18:00 uur.  Vier punten scheiden bieden teams in de Serie A, maar Lazio heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed.

Plus Inter weet de laatste weken wat verliezen is, in de Serie A een 0 op 6 tegen Udinese en Sassuolo.  Plus nog een nederlaag in de Coppa tegen AC Milan, wel pas na verlengingen.

Bij Lazio is Immobile fit bevonden en is hij verlost van zijn koorts eerder deze week.  Coach Inzaghi zet hem in de punt, met de Spanjaard Luis Alberto achter hem.

Op het middenveld Leiva, met Parolo en Milinkovic centraal, met op de flanken Lulic en Marusic.  Achteraan Strakosha in doel, met voor hem de Vrij, Radu en Bastos, of Wallace of Patric.

Spits Caicedo zal niet aanwezig zijn in Milaan.  Zijn blessure in de Coppa tegen Fiorentina zet hem minimaal 1 maand aan de kant.

Het duel morgen in Milaan staat ook in het teken van de beste schutters in de Serie A.  Icardi van Inter heeft 17 doelpunten op zijn conto, Lazio’s topschutter Immobile volgt met 16 doelpunten.

Bij Inter geen D’Ambrosio en Miranda tegen Lazio.  Coach Spalletti rekent in de aanval op Icardi, Perisic en ex-Laziale Candreva.

De scheidsrechter is dhr. Rocchi, hij fluit de aftrap om 18:00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s