Coppa: preview Lazio v Fiorentina

Lazio en Fiorentina openen vanavond op 2e Kerst de kwart-finales van de Coppa Italia, editie 2018.  Ook op Kerstdag riep coach Inzaghi zijn jongens op, om door te trainen op het oefencomplex Formello.

Tegen Crotone kregen enkele spelers rust, dus rekent de ‘Mister’ op hen om Lazio richting de halve finale te sturen.  Zo keren Bastos, Radu, Milinkovic en Leiva in de basiself.  In de aanval lijkt Felipe Anderson voorkeur te krijgen op Luis Alberto, met Immobile in de punt.

Achteraan Strakosha in doel, met 3 verdedigers voor hem, de Vrij – Bastos – Radu.  Op het middenveld dan Leiva, Parolo en Milinkovic, met op de flanken Lulic en Basta.  Felipe Anderson, de enige nieuwe naam, in de aanval samen met Immobile.

Bij Fiorentina kiest ex-Lazio coach Pioli voor 2e doelman Dragowski tussen de palen.

De scheidsrechter in de kwart-finale is dhr Damato uit Barletta.  Bij een gelijkspel na 90 minuten, volgen er verlengingen en eventuele strafschoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s