Lazio v Crotone 4-0

LAZIO ‘POKER’ PAS IN 2E HELFT

Na 2 maand maakt Lazio terug kennis met een thuisoverwinning in het Olimpico, 3 punten om zo terug aan te sluiten bij de top 4.  Coach Inzaghi zat al deels met zijn hoofd aan dinsdag te denken, de Coppa Italia kwart-finale.  En zo kwamen Wallace, Patric, Lukaku en Murgia aan de aftrap.

Maar Lazio kon in de 1e helft weinig potten breken, tegen een zeer defensief Crotone, met een dubbele lijn voor hun doelman.  Kansjes waren er voor Wallace en Parolo, maar Crotone doelman Cordaz hield zijn netten schoon.

Maar het Stadio Olimpico, gevuld met 40.000 toeschouwers, gingen de rust in met een logische 0-0 ruststand.

Na de matige eerste helft schakelde Lazio plots een versnelling hoger. En even voor het uur bediende Immobile de inlopende Jordan Lukaku de 1-0 voor.  De Belg aarzelde niet en versloeg van dichtbij binnen, 1-0.  Voor Jordan Lukaku zijn eerste doelpunt van het seizoen bij Lazio.

Na dat doelpunt hield Crotone in eerste instantie nog stand.  Coach Inzaghi greep tevens in, een bleke Milinkovic en Murgia eruit, voor Leiva en Lulic.  En in de 78e minuut bezorgde Immobile Crotone een koude douche.  De spits kon de 2-0 scoren met zijn hoofd.

Felipe Anderson kreeg dan nog 10 speelminuten op het einde, en de Braziliaan drukte zijn stempel meteen op de eindstand.  Eerst een assist op de inlopende Lulic, 3-0.

En kort voor het einde mocht de Braziliaan scoren, op voorzet van Parolo, goed voor de eindstand 4-0.

Lazio, dat nog een match tegoed heeft, staat in het klassement op de 5e plaats, op 9 punten leider Napoli, dat met 3-2 won van Sampdoria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s