Preview Atalanta v Lazio

Lazio komt vanavond in actie in en tegen Atalanta Bergamo.  Coach Inzaghi kan niet rekenen op zijn topschutter Immobile.  Zijn vervanger is de Ecuadoriaan Caidedo.  De overige namen zijn de vertrouwde 10 zoals iedere wedstrijd.

Strakosha tussen de palen, met achteraan de Vrij, Radu en Bastos.  Een middenveld met Leiva, Parolo en Milinkovic, met op rechts Marusic en links Lulic.  En in de aanval Caicedo in de punt, bijgestaan door Luis Alberto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s