Coppa: preview Lazio v Cittadella

Donderdagavond begint voor Lazio het nieuwe Coppa Italia avontuur, met de 1/8e finale tegen Cittadella uit de Serie B.

Na enkele hectische dagen na de ‘VARgogna’ tegen Torino, moet coach Inzaghi vooruit en verder kijken naar het nog lopende seizoen, dus ook de Coppa Italia.  Immobile is geschorst komende weekeinde, dus zal die vanavond starten in de basis.

Verder komt Felipe Anderson ook in de aanval, om wat wedstrijdritme op te doen.  Met verder Milinkovic in een vrije rol.  Achteraan staan Wallace en Patric naast de Vrij, met Strakosha tussen de palen.  En op het middenveld Leiva als breker, naast Murgia, Basta en J. Lukaku.

Niet bij de selectie zit Luis Alberto.  De Spanjaard heeft nog hinder van een lichte blessure, opgelopen maandagavond.

De volledige Lazio selectie bestaat uit : Guerrieri, Strakosha, Vargic –  Basta, Bastos, de Vrij, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Radu, Wallace –  Crecco, Felipe Anderson, Jordao, Leiva, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – Caicedo, Immobile, Neto, Palombi.

De scheidsrechter voor deze 1/8e finale is dhr. Riccardo Pinzani uit Empoli.  De 1/8e finale is één wedstrijd met eventueel verleningen en strafschoppen.  Bij winst treft Lazio Fiorentina in de kwart-finale.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s